dijous, 26 de juny de 2014

Entrevista Maria Boada

Al llarg del 3r. Trimestre, els i les alumnes de cicle superior hem volgut acostar-nos a la figura del mestre Josep Boada, del qual l’escola porta el nom.
Hem aprofitat que a Riudarenes viu la seva filla, Maria Boada, que molt amablement ens ha ofert tota la informació que ens calia per conèixer una mica més el seu pare.
En un primer moment, es va fer una recollida de diferents fonts documentals existent s sobre el seu pare: Llibrets on es parlava d’ell, fotografies, i també informació bàsica sobre la seva trajectòria professional.

Tenint en compte els interessos dels alumnes i un cop adquirits uns mínims coneixements previs, a partir de lectures facilitades per la Sra. Maria Boada, l’alumnat de cicle superior va fer una pluja de preguntes, que, un cop seleccionades les més rellevants, van servir per elaborar una entrevista. El dia 10 de juny, quatre alumnes de cicle superior i la mestra de 5è, vam anar a fer-li les preguntes que ella molt amablement va respondre, a més de mostrar-nos diferents fotografies on es veia el seu pare i grups de nens i nenes que havien estat alumnes seus durant alguns cursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada